voor-wie

HAIRDO VOOE DAMES

HET JUISTE ADVIES

Na jaren ervaring is het juiste advies gegarandeerd. Met het juiste advies kan ik u voorzien van een prachtige coupe waar u tevreden mee naar huis kan gaan.

Voor alle haartypen en haarwensen heb ik de juiste kennis en producten in huis. Problemen met dunner wordend haar en of haarbreuk? Bij Hairdo verhelpen wij graag uw probleem. Daarnaast besteed ik graag wat extra aandacht aan de conditie van uw hoofdhuid.

AFSPRAAK MAKEN
HAIRDO VOOR HEREN

KNIPPEN MET STIJL

Ook voor heren is de natuurlijke lijn gevolgd. Korte zijkanten met een langere bovenlaag is nog steeds dé mannentrend.

In de ontspannen sfeer bij Hairdo werk ik met veel enthousiasme, creativiteit en kwaliteit aan de behandeling die jij wenst! Je zult volledig ontspannen en met een prachtige look de salon weer verlaten.

AFSPRAAK MAKEN
HAIRDO VOOR KINDEREN

KINDEREN KNIPPEN

Bij Hairdo aan het juiste adres

Als het haar van jouw kindje voor het eerst geknipt moet worden, kan dit voor jullie allebei spannend zijn. Maar met de juiste voorbereidingen kan het juist een heel gezellig en speciaal uitje worden.

Terwijl jij mogelijk een emotioneel moment hebt omdat de eerste dunne lokjes worden afgeknipt, kan de peuter juist een beetje bang of enthousiast worden van alle nieuwe geluiden, indrukken en sensaties. Maar maak je geen zorgen, bij mij staat de juiste voorbereiding garant en zal de knipbeurt een fluitje van een cent zijn.

AFSPRAAK MAKEN